BestelDownloads

Leerzame avonturen voor in de klas

De Kidiyo Avonturenbox is een themabox vol verhalen en activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten. De Avonturenbox bevat alle materialen en benodigdheden voor elke keer weer een leerzaam avontuur voor leerlingen tot 6 jaar.

Bestel 'm nu!Proefpakket aanvragen

Verantwoord

De verantwoorde thema's uit de Avonturenbox zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze sluiten aan bij de belevingswereld van het kind én bij de wereld waarin ze op zullen groeien.

Meer info

Ondersteunend

De Avonturenbox neemt een hoop werk uit handen zodat jij je volledig kunt focussen op datgene waar jij als leerkracht het allerbest tot je recht komt; kennis overdragen.

Meer info

Inspirerend

Leuker dan de gemiddelde lesmethode, makkelijker dan Pinterest. De Avonturenbox is een bron van inspiratie voor alle leerkrachten die op zoek zijn naar afwisseling in de klas.

Meer info

Dit is de Avonturenbox

  • Elke week een verhaal om voor te lezen
  • Bij elk verhaal een set met illustratiekaarten om klassikaal te tonen
  • Een kamishibai (Japans verteltheater) om de illustratiekaarten te tonen.
  • Een digitale omgeving voor op het digibord waarin onderanderen de verhalen klassikaal bekeken kunnen worden.
  • Alle benodigde materialen om direct aan de slag te gaan
  • Onbeperkt toegang tot de premium Kidiyo app

Ontworpen voor leerkrachten zoals jij

De Avonturenbox is ontworpen en samengesteld in samenwerking met ouders, pedagogen, psychologen en leerkrachten net als jij.

Veilig en verantwoord

Geen ongepaste content, geen advertenties en alles ontwikkeld en ondersteund door een team van experts. 

Ontwikkeld op de SLO kerndoelen

Weer of geen weer, tijd of niet, de avonturenbox biedt voor elk moment een passend avontuur.

Vrijheid voor leerkracht

De avonturenbox staat garant voor originele en kwalitatief hoogstaande activiteiten zonder dat jij als leerkracht in een keurslijf gedwongen wordt.

De Avonturenbox is echt een cadeau in je brievenbus. De combinatie van originele verhalen, leuke bijpassende activiteiten en alle ingrediënten die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan maakt de box vernieuwend en compleet. Daarnaast ook nog eens mooi vormgegeven!

Ellen - Moeder van Luc (2,5 jaar)

Ik zie de Avonturenbox als een verhaal dat wordt verteld in combinatie met een knutselpakket. Het mooie aan de verhalen is dat ze de kinderen ieder op hun eigen manier aanspoorden in hun creativiteit. Maar bovenal was het gewoon écht heel erg leuk om samen met de kinderen de activiteiten te doen. Niet alleen voor de kids maar zeker ook voor mij als ouder.

Arie - Vader van Liz (5 jaar) & Roan (6 jaar)