BestelDownloads

Partner worden?

Kidiyo biedt exposure, maar in tegenstelling tot sample verspreiders en advertentienetwerken is Kidiyo altijd op zoek naar samenwerkingen met een duidelijke win-win. Samenwerkingen met onze partners gebeuren daarom met gesloten beurzen. De win die wij uit een samenwerking willen halen is een nóg beter en gevarieerder aanbod voor onze gebruikers.

Wat is jouw win?
Wat jij uit een samenwerking wilt halen is helemaal aan jou. We gaan graag met je in gesprek om mee te denken en mee te helpen!

Wie ging je voor?
Partners uit verschillende hoeken, met dezelfde waarden, waaronder:

De Kleine Keuken - Fruitreepjes van dadel en appel voor 99% gemaakt van dadels en appels.
Doel Kleine Keuken:
bredere naamsbekendheid bij jonge gezinnen.
Samenwerking:
de fruitrepen werden in 200 Kidiyo Avonturenboxen gestopt. Eén van de avonturen (verhaal + activiteit) uit de Avonturenbox werd op maat gecreëerd rondom de Kleine keuken fruitreepjes. Op die manier werden onze gebruikers (volwassenen én kinderen) meegenomen in een compleet Kleine Keuken avontuur en leerden zo de Kleine Keuken en hun gezonde fruitrepen kennen.

VeggiHap - Pasta die voor de helft uit “leftover groente” bestaat
Doel VeggiHap:
bredere naamsbekendheid bij jonge gezinnen.
Samenwerking:
Veggihap samples werden in 1000 Kidiyo Avonturenboxen gestopt en naar evenveel gezinnen gestuurd. Eén van de avonturen (verhaal + activiteit) uit de Avonturenbox werd op maat gecreëerd rondom de Veggihap pasta. Op die manier werden onze gebruikers (volwassenen én kinderen) meegenomen in een compleet VeggiHap avontuur en leerden zo de pasta kennen. De Veggihap ervaring vormde een eenheid met de Avonturenbox doordat de pasta werd aangeboden in een speciale Kidiyo Avonturenbox-verpakking, terwijl de Veggihap uitstraling behouden bleef.

Omniversum
Doel Omniversum:
nog interessanter worden voor een jongere doelgroep (vanaf 3 jaar).
Samenwerkingen:
Winactie Omniversum (gratis kaarten), gekoppeld aan een Kidiyo avontuur, waarbij beide merken elkaar versterkten vanwege overlap in thema’s (in dit geval: ruimtevaart). Verder organiseerde Kidiyo een evenement met passende activiteiten bij Omniversum tijdens een nationale schoolstaking, zodat kinderen extra werden vermaakt voorafgaand en na afloop van een Omniversum voorstelling. Gevolg: commerciële kruisbestuiving Omniversum en Kidiyo.
 
Samenwerken?
Laat ons weten wat je in gedachten hebt, we denken graag met je mee!


Dank je wel!

We hebben je gegevens ontvangen. We nemen binnen een aantal dagen contact met je op.
Ai! Er iets niet goed gegaan.
Probeer het nog eens.