BestelDownloads

Hét abonnement op online en offline avonturen

De Kidiyo avonturenbox is een doos vol verhalen en activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten. Gevarieerd en uitdagend, altijd een beleving voor kinderen tot 6 jaar.

Voorinschrijven

Lezen

Elke avonturenbox laat een kind in een nieuwe wereld stappen, vol verhalen. De activiteiten sluiten aan op die verhalen.

Meer info

Spelen

De activiteiten moedigen kinderen aan tot meer creativiteit en nieuwsgierigheid en zorgen voor uren speelplezier. 

Meer info

Herinneren

De Kidiyo avonturenbox draait om de totaalbelevenis, een herinnering. Omdat een ervaring meer waard is dan een tastbaar cadeau. 

Meer info

Ontworpen voor ouders zoals jij

De Avonturenbox is ontworpen en samengesteld in samenwerking met opvoedkundige experts en ouders net als jij.

Veilig en verantwoord

Geen ongepaste content en alles ontwikkeld en ondersteund door een team van experts. 

Voor elk moment

Weer of geen weer, tijd of niet, de avonturenbox biedt voor elk moment een passend avontuur.

Altijd goed, altijd origineel

De avonturenbox staat garant voor originele en kwalitatief hoogstaande activiteiten zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen.

Leuk concept, je merkt echt dat kinderen tijdens hun activiteiten nog doorgaan op een Kidiyo verhaal. De activiteitenkaarten stimuleren originele projectjes maar laten veel ruimte voor eigen creativiteit.

Milou - Moeder van Noa (3 jaar)

Goed dat de avonturenbox ouders leuke activiteiten biedt, maar wel de mogelijkheid laat om zelf te kiezen watvoor type activiteiten en hoe lang. Ik heb de doe-kaarten uit de box al gebruikt tijdens vrije middagen, binnen, maar ook buiten, onderweg naar de supermarkt.    

Mark - Vader van Filip (5 jaar)

Dankzij Kidiyo kan ik mijn kleinkinderen een leuk extraatje bieden: hun eigen cadeautje door de brievenbus, maar in plaats van het zoveelste speeltje, echte belevenissen. Vaak nemen ze de verhalen ook nog mee naar huis. Ik zou ze zelf niet zo hebben kunnen bedenken.

Irene - Oma van Tycho (4 jaar) en Kai (6 jaar)